Furuvik here we come!

Ja i lördags var vi ju som sagt i Furuvik, vaknade av att fåglarna kvittrade och solen lyste in i sovrumsfönstret..kan ju inte bli bättre när man ska på nöjespark eller hur!!?? 


Det var lite svårt att väcka barnen, dom var inte såå pigga på att stiga upp men efter många pussar och lite kill så vaknade dom å så slängde vi i dom lite frulle innan Nisse kl 07.00 körde ner oss till resecentret där vi skulle träffa mamma, Jonke, Erika och Erikas mamma Annelie


När vi kom fram till furuvik så hade dom inte öppnat än så det blev världens kö så vi bestämde oss för att sätta oss i gräset å fika lite...när kön började röra sig så gick det rätt så fort att komma in och Wilda villa såklart se på aporna först, tycker dom är såå häftiga..en apa satt alldeles vid ett fönster..undra om det är han som kollar på oss eller vi som kollar på honom???


Sen var det dags för att rida ponny..Wildas nya hobby..YES..NOT! men söt var hon iallafall och hon fick hjälp av morbror Jonkepära...efter att hon var klar å de andra barnen ville rida så gallskrek hon eftersom hon villa rida mer..

 Efter att vi kollat in lite mer djur så var det dags för fika..Tuva och Wilda fick ett eget bord :-)

pastasallad blev det som mamma hade tagit med..jättesmarrigt..
sen blev det lite kameler och kängurur innan vi kom till nöjesfältet där Wilda såklart ville hoppa i hoppborgen, dom tog in 6 barn åt gången å så fick dom hoppa i kanske 5 minuter..när dom minuterna var slut vägrade Wilda att komma ut så jag fick gå in å hämta henne..

...mamma fick sen stå i kö (väldigt lååånga kööer) med Wilda ett antal gånger för att åka karusell..

 Sen efter en låång dag var barnen trött då passade vi äldre barn på att gå å kolla på ormarna..

när vi sen kom till bussens så vaknade Tuvan och då fick hon Wildas glass som jag köpt till henne, men eftersom hon sov och Tuvan var vaken så fick hon den, det var gott..


Ja det var väl hela dagen i Furuvik..det var en heelt underbara dag och tur med vädret hade vi ju oxå :-)

hej å då!  :-)


sova sova säng...

Nu är det dags att lägga sig..lite väl sent med tanke på att 3/4 av familjen L sk åka till Furuvik imorgon kl 07.30..då är ju inte ens mina barn vakna..men roligt kommer det att bli..synd om Nils bara som inte fick följa med utan måsta jobba ist..dom öppnar ju restaurangen imorgon...hoppas allt går bra då för min prins ♥

Idag har jag varit på stan hela dagen..var planerat att vi skulle gå ner till 13.00 å luncha med Helena å jag skulle få jätte mycket gjort här hemma på fm men tror ni att det blev så då..NEJ! så fort Nisse hade åkt till jobbet vid 8.30 så började barnen..Tuva vägrade vara på golvet å skulle bara bli buren och Wilda hade nog vaknat på fel sida..så jag bestämde mig för att klä på barnen å gå ner mot stan liiite tidigare cirkus 3 timmar tidigare :-).. ja ja det gjorde väl inte så mycket..köpte iaf lite grejs, byxor+linne till Wilda, linne+byxtrosor till Tuva ur kollektionen vintage stories som finns på kappahl, hur fint som helst.

Tuvas


och Wildas

..
sen fick Tuvan ett par läragå skor av mommen..jätte gulliga i storlek 18 :-)

en mössa till Tuva blev det oxå samt ett par skor till Wilda, ja just ja :-) köpte en klocka till mig oxå som jag velat ha lääänge..

den svarta blev det :-)

nä nu måste jag krypa till kojs ser jag..natti natt

åter här igen!

Nu var det verkligen ett tag sen jag skrev här men det beror ju på att vi flyttat och fick tillbaka internet igår...fråga mig inte varför det skulle ta 10 arbetsdagar att koppla in nätet hmmm??!! konstigt..ja, ja, men nu är vi på plats iaf och Nisse har börjar jobbat..allt känns faktiskt superbra just nu..att det alltid ordnar sig för oss är ju helt otroligt..

Wilda och Tuva har hittat sin plats i badkaret iaf..så skönt att ha badkar..


Ny soffa har vi oxå köpt men med våran tur så såg vi, när vi hade monterat den i ca 2 timmar, att det var nåt som inte stämde..

JA! vi hade fått delar från 2 olika soffor..men men det löste sig dagen efter då snälla personalen kom med rätt delar :-)

Nu ska jag gå å mysa med min älskade familj och min älskade lillebror som är här..

HEJ HEJ!


RSS 2.0