Torsdag....

idag har vi gjort en hel del faktiskt..dagen började, som vanligt :-) , med mamma och Wilda gos i soffan innan Tuvaluvan vaknade...efter frukost så gjorde vi oss iordning för att kankse åka in till åre på en lunch med Malin, men Malin var trött så vi åt lunch hemma å åkte in till Åre efter, när vi kom in till Åre så besökte vi sparbanken för att fixa min bankdosa som någon..nämner inga namn...tryck på lite för många gånger så att den spärras..efter det så gick vi till Holiday å fikade å pratade lite skit med Malin och Sofie.

När Nisse slutade så gick han och Wilda åter till banken för att ta ut skattepengen som Nisse hade fått tillbaka..äntligen så kan vi handla.. :-) så slipper Wilda äta hårdbröd med bubbel till frukost :-) fast hon gillar ju bubble och hårdbröd..medans dom var på banken så passade Tuva och jag på att handla så att vi skulle komma hem nån gång..

Efter middagen som blev pasta med köttfärssås så kom Ylva och Leia hit på lite lek och glögg...såååå mysigt...när barnen somnade så km Palle hit å drack lite öl med Nisse ,dricker öl med nisse....ja, nu så står dom i varsagsrummet å lär varandra olika grepp :-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0