Furuvik here we come!

Ja i lördags var vi ju som sagt i Furuvik, vaknade av att fåglarna kvittrade och solen lyste in i sovrumsfönstret..kan ju inte bli bättre när man ska på nöjespark eller hur!!?? 


Det var lite svårt att väcka barnen, dom var inte såå pigga på att stiga upp men efter många pussar och lite kill så vaknade dom å så slängde vi i dom lite frulle innan Nisse kl 07.00 körde ner oss till resecentret där vi skulle träffa mamma, Jonke, Erika och Erikas mamma Annelie


När vi kom fram till furuvik så hade dom inte öppnat än så det blev världens kö så vi bestämde oss för att sätta oss i gräset å fika lite...när kön började röra sig så gick det rätt så fort att komma in och Wilda villa såklart se på aporna först, tycker dom är såå häftiga..en apa satt alldeles vid ett fönster..undra om det är han som kollar på oss eller vi som kollar på honom???


Sen var det dags för att rida ponny..Wildas nya hobby..YES..NOT! men söt var hon iallafall och hon fick hjälp av morbror Jonkepära...efter att hon var klar å de andra barnen ville rida så gallskrek hon eftersom hon villa rida mer..

 Efter att vi kollat in lite mer djur så var det dags för fika..Tuva och Wilda fick ett eget bord :-)

pastasallad blev det som mamma hade tagit med..jättesmarrigt..
sen blev det lite kameler och kängurur innan vi kom till nöjesfältet där Wilda såklart ville hoppa i hoppborgen, dom tog in 6 barn åt gången å så fick dom hoppa i kanske 5 minuter..när dom minuterna var slut vägrade Wilda att komma ut så jag fick gå in å hämta henne..

...mamma fick sen stå i kö (väldigt lååånga kööer) med Wilda ett antal gånger för att åka karusell..

 Sen efter en låång dag var barnen trött då passade vi äldre barn på att gå å kolla på ormarna..

när vi sen kom till bussens så vaknade Tuvan och då fick hon Wildas glass som jag köpt till henne, men eftersom hon sov och Tuvan var vaken så fick hon den, det var gott..


Ja det var väl hela dagen i Furuvik..det var en heelt underbara dag och tur med vädret hade vi ju oxå :-)

hej å då!  :-)


Kommentarer
Postat av: Mamma/mormor/ svärmor

tyckte oxå att vi hade en underbar dag i Furuvik,rätt trött på kvällen men mycket nöjd,pussar mina älsklingar..

2010-05-25 @ 22:48:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0